Donji Štoj bb, 85360 Ulcinj, Crna Gora :: Tel: +382 67 037 155

O Nama

Hotel Grand

Hotel Grand

Hotel Grand, je luksuzni hotel s četiri zvjezdice. Izuzetna lokacija, njegova nenametljiva elegancija i mediteranski šarm čine ovaj hotel jedinstvenim i neponovljivim. U hotelu Grand doživjećete Ulcinj u svom njegovom veličanstvenom sjaju, praćen besprijekornom uslugom koju jamči usluga hotela kao i bogata ponuda koja će zadovoljiti i najzahtjevnijeg putnika. Hotel se nalazi na Velikoj Plaži a raspolaže sa 35 smještajnih jedinica, 31 soba i 4 apartmana.

Sve smještajne jedinice su luksuzno opremljenje, odišu stilom i luksuzom što hotel čini idealnim za odmor i opuštanje. Svaka soba posjeduje mini bar, telefon, kablovsku TV kao i wireless internet konekciju.

Hotel Grand nudi luksuzan smještaj na udaljenosti manjoj od jednog kilometra od čuvene Velike plaže. Ima pogled na Mediteransko more i Wi-Fi je besplatan u čitavom hotelu. Sve smještajne jedinice u Grand hotelu su prostrane imaju balkon, mini bar, telefon, LCD TV i kablovsku televiziju.

Pored toga, sve sobe imaju kompletno opremljena kupatila kao i klima uređaje. Restoran hotela Grand pruža širok spektar tradicionalnih jela, kao i evropske i orijentalne kuhinje. Hotel nudi otvoreni bazen i saunu.

Grad Ulcinj se nalazi na nepuna 4km od hotela a ima veliki izbor restorana i taverni. Velika plaža, dužine 13km, ujedno i najduža plaža na ovim prostorima, je na samo 15 minuta hoda od hotela. Od velike važnosti je i Nacionalni park Sadarsko jezero, koji je udaljen svega 20km. Međunarodni Aerodrom Dubrovnik je udaljen 150km od hotela Grand, a aerodrom u Tirani je udaljen 120km.

Opšte usluge

Restoran, bar, 24-časovna recepcija, novine, dvorište, terasa, sobe za nepušače, sobe/usluge za osobe sa posebnim potrebama, lift, sef, zvučnoizolovane sobe, grijanje, klimatizacija

Wi-fi je dostupan u cijelom hotelu i besplatan je

Besplatan parking je dostupan na licu mjesta (rezervacija nije potrebna).

Djeca do 2 godine imaju besplatan boravak uz krevetac.

Djeca do 5 godina imaju besplatan boravak ako koriste postojeće krevete.

Starija djeca i odrasli plaćaju 25EUR po osobi po noćenju za dodatne krevete.

Maksimalan kapacitet dodatnih kreveta u sobi su 2

Maksimalan kapacitet krevetaca u sobi su 1.

Bilo koji tip dodatnog kreveta ili kreveca se dobija na zahtjev i treba da bude potvrđen od strane hotela.

Prilozi neće biti automatski uračunati u ukupnim troškovima, već se plaćaju posebno u hotelu.

Ljubimci nisu dozvoljeni.

Način plaćanja: American Express, Visa, Euro/Mastercard, Diners Club, Maestro